Royale woonst met panoramisch zicht én paardenweide

Verkocht Riemst Emaelerweg 20 A
Deze perfect onderhouden woning van 2001 met vrijstaand garagegebouw is rustig gelegen in Zichen-Zussen-Bolder, een deelgemeente van Riemst. Het bevindt zich op een royaal zongericht perceel van maar liefst 1792 m².

Van hieruit begeef je je vlot naar omliggende steden zoals Maastricht, Bilzen of Tongeren. School en supermarkt zijn vlakbij. Ook de oprit van E313 is vlot bereikbaar.
Tevens zijn er tal van mooie fiets- en wandelroutes in de buurt!

Er is circa 200 m² woonplezier ingedeeld als volgt:

De inkomhal met gastentoilet geeft uit op een leefruimte van 46 m², ingedeeld in een gezellige zit- en eethoek. Deze ruimte is voorzien van airco. Door de grote raampartijen geniet je hier optimaal van het contact met de tuin.

Aansluitend is er een volledig ingerichte keuken voorzien van hoogwaardige keukenapparatuur (Bosch) en een knusse ontbijthoek.
Van hieruit bereik je bovendien het overdekte terras en de achtertuin.

Achter de onderhoudsvriendelijke, volledig omheinde tuin bevindt zich een paardenweide van 1000 m². ... Dit laat je genieten van ongekende rust en een panoramisch uitzicht op de omliggende velden.

Via de oprit bereik je het afzonderlijke garagegebouw met automatische poort. Deze biedt ruimte voor twee wagens.

Verder is er op de benedenverdieping een gastentoilet en een praktische badkamer met douche en lavabomeubel.

Op de eerste etage geeft de nachthal uit op drie slaapkamers van 18, 13 en 13 m². Verder is er een nachttoilet en een moderne, ruime badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een ligbad, een wastafel met 2 lavabo’s en een douche.

Deze woonst is volledig onderkelderd. Via een buitentrap is er een extra ingang gecreëerd om de kelderetage te bereiken: erg handig voor zelfstandigen en klussers!

Extra troeven:
- Drie slaapkamers & twee badkamers
- Rustig gelegen in een geliefde woonomgeving
- Paardenweide van 1000 m² (evt aan te leggen als tuin met zwembad)
- Volledig onderkelderd + zolderberging
- Afzonderlijk garagegebouw met automatische poort
- Minstens 5 parkeerplaatsen
- Electra volledig conform + alarminstallatie
- Goed geïsoleerd en energiezuinig met EPC van 258
- Op slechts 5 km van Maastricht!

Op zoek naar een betaalbare, instapklare woning met paardenweide én panoramisch uitzicht? Bel dan 089 390 990 of mail info@immofair.be voor een bezoekje aan deze topper!
Lees meer Verberg