Royale, charmante gezinswoning op 731 m² met polyvalente ruimte

Verkocht Riemst Mgr. Trudo Jansstraat 16
Deze charmante, instapklare woning bevindt zich in het landelijke Zichen-Zussen-Bolder, een deelgemeente van Riemst. Omliggende steden zoals Maastricht en Tongeren bereik je binnen 20 minuten. Ook scholen, supermarkten, de E313 en het openbaar vervoer zijn vlot bereikbaar.

Deze leuke woning werd in de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd: het dak werd vernieuwd, er werden zonnepanelen geplaatst, er werd een zonneboiler geïnstalleerd en er werd een volledig hydropelletkachelsysteem geïnstalleerd.

Er is maar liefst 320 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal van de woning bereik je de polyvalente praktijkruimte van circa 65 m². Deze ruimte was destijds ingericht als kinderdagverblijf en als schoonheidssalon. Er zijn hier tal van mogelijkheden!

Verder geeft de inkomhal met gastentoilet uit op een royale leefruimte met veel lichtinval. Naastgelegen is er een moderne leefkeuken voorzien van degelijke inbouwapparatuur (kookplaat, dampkap, spoelbak, oven, koelkast) en een keukeneiland. Via de keuken heb ... je toegang tot de romantische tuin met terras.

Verder is er op de benedenverdieping een praktische badkamer met dubbel lavabomeubel en douche-badcombinatie.

Op de eerste etage geeft de nachthal uit op vier ruime slaapkamers van 17, 17, 12 en 12 m² en een nachttoilet.

De afgewerkte zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en kan perfect dienst doen als extra woonruimte!

Op kelderniveau is er een kelderberging beschikbaar.

Extra troeven:

- Gerenoveerd & instapklaar
- Vier slaapkamers
- Zonnepanelen en zonneboiler
- Romantische tuin
- Perfect voor zelfstandigen en vrije beroepers!

Op zoek naar een betaalbare, royale woning met praktijkruimte? Mail dan snel naar info@immofair.be of bel 089 390 990 voor meer info!
Lees meer Verberg