Gerenoveerde karakterwoning vlakbij Maastricht

Verkocht Riemst Maastrichtersteenweg 110
Deze charmante, deels gerenoveerde gezinswoning bevindt zich in Vroenhoven, op fietsafstand van het bruisende Maastricht. Van hieruit heb je een vlotte verbinding naar zowel Tongeren, Bilzen als Lanaken. Eveneens de oprit van de E313, het openbaar vervoer, supermarkten, buurtwinkels en horeca bevinden zich vlakbij.

Deze woning werd recent grotendeels gerenoveerd met oog voor behoud van enkele authentieke elementen zoals de hoge plafonds, originele houten trap en deuren. De woning dient enkel nog verder afgewerkt te worden. Het is een woning in gesloten bebouwing.

Er is circa 160 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal met vestiairehoek bereik je een gezellige leefruimte met knusse zithoek. Hier geniet je van veel natuurlijk daglicht door de grote raampartijen. Naastgelegen is er een keuken met inbouwapparatuur (Amerikaanse koelkast, inductiekookplaat, dampkap, spoelbak, afwasmachine). De kamerbrede ramen zorgen voor een prachtig zicht op de zuidgerichte tuin met terras.

De tuin is ... onderhoudsvriendelijk afgewerkt met een bankirai-terras en is deels betegeld. Hier geniet je optimaal van de rust en het uitzicht op de achtergelegen velden.

Op de eerste etage zijn er twee slaapkamers en een kleine badkamer. Deze is uitgerust met een douche, lavabomeubel en toilet. Ook van hieruit heb je een panoramisch uitzicht op de groene omgeving.

De deels afgewerkte zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier bevindt zich een derde ruime slaapkamer en een extra ruimte die ingericht kan worden als dressing, bureel of tweede badkamer.

Op kelderniveau is er een kelderberging.

Extra troeven:

- Vlakbij Maastricht
- Behoud van authentieke elementen
- Zuidgericht perceel
- Onderhoudsvriendelijke tuin met terras
- Betaalbaar!

Op zoek naar een charmante woning op fietsafstand van Maastricht? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg