Gerenoveerd investeringspand gelegen vlakbij Maastricht

Verkocht Riemst Pastoor Counestraat 8
Deze betaalbare, gezellige woning bevindt zich op een absolute toplocatie in een deelgemeente van Riemst: via de “Brug van Vroenhoven” ben je zo in het bruisende Maastricht. Van hieruit heb je een schitterend panorama over het Albertkanaal en de Haspengouwse heuvels. Een uitgelezen plek voor boeiende wandelingen en fietstochten. Eveneens heb je van hieruit een vlotte verbinding naar Tongeren, Bilzen en de E313 en E314.

De woning werd in de afgelopen jaren gerenoveerd. Zo werd er een nieuw dak geplaatst, werd het dak geïsoleerd en werd er gelijkvloers nieuwe vloer geïnstalleerd.

De woning is als volgt ingedeeld:

De inkomhal geeft uit op de gezellige leefruimte met zit- en eethoek met naastgelegen keuken. De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur (oven, 5-pitsgasvuur, vaatwasser en spoelbak).

Verder bevindt zich op het gelijkvloers een gastentoilet en is er een aansluiting voor de wasmachine. Het compacte terras kan ingericht worden als zonnige zithoek.

Via de nachthal op de eerste verdieping kom je uit op drie ... slaapkamers en de badkamer met douche en lavabomeubel.

Op kelderniveau is er een praktische kelderberging.

Extra troeven:

- Op een steenworp afstand van Maastricht
- Nieuw, geïsoleerd dak
- Prachtige fiets- en wandelroutes in de buurt
- Elektriciteit conform
- Ideaal investeringspand

Op zoek naar een betaalbare woning op toplocatie? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bel vandaag nog 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor meer informatie!
Lees meer Verberg