Gerenoveerde gezinswoning op geliefde locatie in Rekem

Verkocht Rekem Burgemeester Delwaidelaan 14
Deze volledig gerenoveerde woning bevindt zich in Rekem in een residentiële woonwijk op een onderhoudsvriendelijke perceel van 511 m². Zowel Oud-Rekem, supermarkten, scholen en kinderopvang zijn van hieruit makkelijk bereikbaar. Ook heb je een vlotte verbinding naar Maastricht, Maasmechelen én de oprit van de E314.

Er is circa 130 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De inkomhal met toegang tot de kelder leidt naar de leefruimte. De royale leefruimte bestaat uit twee delen en is perfect voor het inrichten van een zit- en eethoek. Aansluitend is er een nieuwe, open keuken met inbouwapparatuur (kookplaat met ingebouwde afzuiging, koelkast, afwasmachine, oven, magnetron).

Vanuit de keuken heb je via het schuifraam toegang tot de tuin met overdekt terras. De zongerichte tuin is volledig omheind en beidt daarom voldoende privacy. Hier bevindt zich bovendien een afzonderlijk garagegebouw met automatische sectionaalpoort. De oprit voorziet je ook van voldoende parkeerruimte.

Op de eerste etage geeft de nachthal uit op twee ... ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, ligbad, toilet en lavabomeubel. Verder heb je van hieruit toegang tot de zolderruimte. Deze is volledig afgewerkt en bereikbaar met een vaste trap.

De woning werd recent uitgebreid met een dakuitbouw. Uit nazicht van het vergunningenregister blijkt dat hiervoor geen vergunning werd afgeleverd en opgenomen werd als bouwovertreding.

Extra troeven:

- Volledig gerenoveerd
- Drie ruime slaapkamers
- Private tuin met afzonderlijk garagebouw
- Ideale woonomgeving

Wil je graag eens een kijkje gaan nemen in deze gerenoveerde, instapklare woning? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg