Gerenoveerde, energiezuinige gezinswoning

Verkocht Rekem Eburonenlaan 12
Deze ruime, gerenoveerde gezinswoning is superrustig gelegen in een geliefde wijk te Rekem. Zowel Maasmechelen, Maastricht als de E314 en openbaar vervoer zijn van hieruit vlot bereikbaar. Op wandelafstand is er een kleuter- en basisschool, een bakker, een buurtwinkel en kinderopvang.

Deze woning is gebouwd in 1983 op een omsloten perceel van 474 m² en is in de afgelopen jaren grondig gerenoveerd. Er zijn hier 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een volledige kelderverdieping, een afzonderlijke garage, een zongericht terras én zonnepanelen met certificaten!

De indeling van de woning is als volgt:

Vanuit de inkomhal met vestiairehoek en open trap in marmer kom je uit op een leefruimte van 38 m². Deze ruimte is ingedeeld in een eetkamer en zithoek met gezellige gashaard. De vele raampartijen zorgen hier voor een mooie lichtinval.

Aansluitend bevindt zich de ruime leefkeuken. Deze is uitgerust met vernieuwde keukenapparatuur (vaatwasser, keramisch fornuis, hete luchtoven en inbouwkoelkast) en voorzien van een aansluiting voor ... de wasmachine. Vanuit de keuken heb je een open zicht op het deels overdekte terras en de omsloten achtertuin. Deze is bereikbaar via een sas/bergruimte.
Verder is er op de benedenverdieping een badkamer (met toilet, douche en lavabomeubel).

Op de eerste etage leidt de nachthal naar 2 slaapkamers van 15 m² en de derde slaapkamer van 18 m² heeft een inloopdressing. De betegelde badkamer is gerenoveerd in 2009 en voorzien van een badkamermeubel met twee lavabo’s; een douchecabine en een toilet.

De volledig geïsoleerde zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier is er 2018 een 4de kamer ingericht met laminaat in parketmotief, ingebouwde spotverlichting en ingewerkte bergruimte. Naastgelegen is er een afzonderlijke zolderkamer (geschikt om een 5de kamer te creëren). Deze woning is eveneens volledig onderkelderd.

Aan de woning zijn er verschillende parkeerplaatsen en een garage met tuinberging. De omheinde tuin is deels beklinkerd en deels voorzien van beplanting met gazon.

Aan de Eburonenlaan passeert praktisch enkel plaatselijk verkeer. Er is hier ook een speelweide voor de kids in de buurt. Kortom: de ideale thuis voor jouw kroost!

Op zoek naar een ruime en energiezuinige gezinswoning op een geliefde locatie? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 en laat je bekoren door deze charmante woonst!
Lees meer Verberg