Energieneutrale pastorijwoning met E-peil -6! 

Verkocht Rekem Norbertinessenhof 3
Deze SUPER-energiezuinige woning in pastorijstijl van 2016 ademt charme en gezelligheid. De woonst is rustig gelegen in een doodlopende straat van een gezellige en kindvriendelijke woonwijk in Rekem. Zowel scholen, bakkers, eetgelegenheden als supermarkten bevinden zich vlakbij. Op slechts enkele minuten rijden bevind je je in het centrum van Maastricht. Ook de oprit van de E314 en het openbaar vervoer zijn vlot bereikbaar.

Onder andere een warmtepomp en maar liefst 39 zonnepanelen zorgen voor een onwaarschijnlijke laag E-peil van -6.

Er is circa 160 m² woonplezier ingedeeld als volgt:
De inkomhal geeft toegang tot een leefruimte met open keuken, een bijkeuken, een toilet en een badkamer. Ook de garage met sectionaalpoort en inbouwkasten kun je via de hal bereiken. De badkamer van 7 m² is uitgerust met een lavabomeubel, een regendouche en een toilet. Bovendien is er op de benedenverdieping een eerste ruime slaapkamer van 14 m². Deze kan ook perfect gebruikt worden als bureelruimte.

In de leefruimte van 40 m² is er een ... landelijke, functionele keuken met eiland, een eetruimte en een gezellige zithoek. De keuken (Franssen keukens) is uitgerust met professionele inbouwapparatuur van Bosch: er is een combi-microgolfoven, een vaatwasser, een koelkast en een inductiekookplaat.

Op de benedenverdieping is er airconditioning en vloerverwarming aanwezig. De rolluiken en verlichting worden bediend een hypermodern domotica-systeem. Deze installatie integreert verschillende technieken in huis in één systeem. Daarnaast werd er ook geïnvesteerd in een degelijk surround system. De schuifpuien zorgen voor een optimaal tuincontact. De zongerichte tuin met overdekt terras is volledig omheind. Hier geniet je in alle rust en privacy van het zonnetje!

Op de bovenverdieping geeft de nachthal uit op twee ruime slaapkamers van 14 m² en 13 m², een inloopdressing, een nachttoilet en een bureau. In de dressing is er een vlizotrap naar de geïsoleerde zolderruimte.

De volledige woning is voorzien van kruipruimte.

Extra troeven:

- E-peil van -6
- 39 zonnepanelen & warmtepomp
- Domotica- en surround system
- Kindvriendelijke woonwijk

Op zoek naar een energiezuinige woning in pastorijstijl kwaliteit en comfort centraal staan? Bel dan vandaag nog 089/390 990 voor een bezoek aan deze topper!


Lees meer Verberg