Woning verkocht in Rekem

Verkocht Rekem Eburonenlaan 9
Deze sfeervolle gezinswoning ligt in een rustige en geliefde woonwijk in Rekem op een onderhoudsvriendelijk perceel van 708 m².

Zowel Oud-Rekem, supermarkten, scholen en kinderopvang zijn van hieruit makkelijk bereikbaar. Ook heb je een vlotte verbinding naar Maastricht, Maasmechelen én de oprit van de E314.

Deze vrijstaande woonst van 1982 is in 2011 grotendeels vernieuwd. Onder andere het dak werd vernieuwd en geïsoleerd en de zolderverdieping werd afgewerkt. Ook de badkamer, de keuken, het terras en de hal beneden werden aangepakt.

Er is 205 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De inkomhal geeft uit op het gastentoilet, de keuken en de leefruimte.

In de leefruimte zorgt de pelletkachel voor warmte en gezelligheid. Via de grote raampartijen geniet je van extra veel daglicht. De ruime leefkeuken is uitgerust met degelijke keukenapparatuur (combi-oven, vaatwasser, koelkast en fornuis) en een composiet werkblad. In de keuken is er ook een aangename zithoek.

Naastgelegen is er een praktische berging met douche ... en aansluiting voor wasmachine.

De nachthal op de eerste verdieping geeft uit op drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een modern lavabomeubel, een bad, een toilet en een bidet.

Via een vaste trap kun je de ingerichte zolderverdieping bereiken. Deze etage is perfect voor een extra slaapkamer met hobby- of bureelruimte.

Op kelderniveau bevindt zich een ruime kelderberging en een inpandige garage met automatische sectionaalpoort.

De onderhoudsvriendelijke tuin is beklinkerd en volledig omheind. Op het overdekte terras geniet je elk seizoen van de omgeving.

Extra troeven:

- Residentiële en geliefde omgeving
- 30 zonnepanelen
- Voorzien van airco

Op zoek naar een ruime gezinswoning in Rekem? Bel dan 089 390 990 voor een kijkje ter plaatste!
Lees meer Verberg