Stijlvolle nieuwbouw op 2176m²

Verkocht Overrepen Hasseltsesteenweg 571
Deze stijlvolle woning is gebouwd in 2010 op een ruim perceel van 2176 m².
De woning is strategisch goed gelegen aan de Hasseltsesteenweg te Overrepen (Tongeren) op een boogscheut van Kortessem. Er is een dubbele garage (met 2 sectionaalpoorten), 3 slaapkamers en een ruime zolder.
De indeling van het gelijkvloers:
De statige inkomhal met gastentoilet en vestiaire biedt toegang naar de garage en de woonvertrekken.
De leefruimte is opgedeeld in een zithoek met een gezellige houtkachel, een semi-open bureelruimte en een eetkamer. Hier zorgen grote ramen met kruishouten en een lichte parketvloer voor een klassieke uitstraling.
De rustieke leefkeuken heeft een semiprofessioneel retro-fornuis van AEG (met 6 gasbranders, 3 ovens en een gietijzeren grillplaat), een vaatwasser en een ingebouwde koelkast. Alle woonvertrekken bieden een open zicht op de riante achtertuin.
Naast de eetkamer is er een ruime berging (aansluiting wasmachine en droogkast) met toegang naar de achtertuin en naar de dubbele garage met atelier.
Op de eerste ... verdieping is de betegelde badkamer uitgerust met een ligbad, toilet, inloopdouche en dubbele lavabo. Momenteel zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer is ingericht met dressing. Door het plaatsen van een extra wand in de nachthal kan hier makkelijk een 4de ruime slaapkamer gecreëerd worden.
Via een vaste trap kan je de zolderverdieping bereiken. Deze is momenteel niet ingericht, maar biedt wel mogelijkheid om 2 extra kamers bij te maken.
Op zoek naar een tijdloos ingerichte, moderne en ruime nieuwbouwwoning? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg