Luxueuze, energiezuinige woning op perceel van 1040 m²

Verkocht Opgrimbie Kloosterstraat 6
Deze energiezuinige gezinswoning van 2011 bevindt zich in een residentiële omgeving in Opgrimbie, een deelgemeente van Maasmechelen. Van hieruit ben je binnen enkele minuten in Nationaal Park Hoge Kempen en shoppingcenter Maasmechelen Village maar ook de oprit van de E314 is vlakbij. Daarnaast zijn ook scholen, supermarkten en het openbaar vervoer vlot bereikbaar.

Er is circa 230 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de lichtrijke inkomhal met bijzonder grote raampartijen heb je toegang tot de royale leefruimte met moderne, open keuken. De leefkeuken is uitgerust met degelijke inbouwapparatuur (afwasmachine, gasvuur, combi-oven) en keukeneiland met ontbijthoek.

Naastgelegen is er een toilet en een praktische, ruime berging van 18 m² met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De achterdeur geeft uit op de rustige tuin met overdekt terras. Hier bevindt zich een afzonderlijk garagegebouw met automatische poort dat ruimte biedt aan twee wagens én voorzien is van extra opbergruimte.

De architecturale, stalen trap ... leidt je naar de eerste etage. Hier bevinden zich drie slaapkamers en een ruime, luxueuze badkamer met ligbad, inloop-regendouche, lavabomeubel en nachttoilet. De masterbedroom is uitgerust met een inloopdressing.

De zolderverdieping van bijna 70 m² is bereikbaar via een vast trap en is volledig ingericht en afgewerkt.

Extra troeven:

- Riante woning op royaal perceel van 1040 m²
- Energiezuinige woning met zonnepanelen
- Gelegen in een residentiële omgeving
- Volledig ingerichte en afgewerkte zolderverdieping

Benieuwd naar deze moderne woning? Mail dan naar info@immofair.be of bel naar 089390990!
Lees meer Verberg