Ruime, te renoveren woning met 4 kamers

Verkocht Nerem Neremsplein 11
Deze charmante tussenwoonst met handelsruimte ligt aan het Neremsplein in Nerem, een deelgemeente van Tongeren. De woonst is gebouwd op een perceel van 239 m² en de achtertuin is met de wagen toegankelijk via een poort die uitgeeft op Neremsbroek: een achterliggende dreef.
De benedenverdieping is momenteel ingericht als café met een verbruikerszaal van 44 m² en heeft een ruime toog. Aansluitend zijn er dames- en herentoiletten voorzien. Hier was het voormalig café ‘Dicky’s’ gevestigd. Het keukengedeelte (met eenvoudige kitchenette) heeft een zithoek en beslaat 35 m². Achterliggend is er een bergruimte en een badkamer met ligbad, lavabo en toilet. De bergruimte met cv-installatie op stookolie geeft uit op de achtertuin.
De ruime nachthal geeft uit op 3 slaapkamers van 15 m², 13 m² en 8 m². Verder is er een vaste trap die leidt naar de 2de verdieping. Deze heeft een 4de ruime kamer van meer dan 27 m² met een naastgelegen kleine zolderberging. De woning is gedeeltelijk onderkelderd.
Deze woonst komt in aanmerking voor klein ... beschrijf (5% registratierechten ipv 10%), maar dient grondig gerenoveerd te worden.
Op zoek naar een ruime woning met veel mogelijkheden aan een scherpe prijs? Bel dan naar 0479/815992 en kom een kijkje nemen!
Lees meer Verberg