Rustig gelegen, charmante woning op 410m²

Verkocht Millen Kromstraat 10
Deze vrijstaande, gezellige woning ligt op een hoekperceel van 410 m² in de dorpskern van Millen, een lieflijk dorpje in Riemst. De autosnelwegen bevinden zich op slechts enkele kilometers. Eveneens scholen, een buurtwinkel, een apotheek en het openbaar vervoer zijn op wandelafstand bereikbaar.
De indeling van de woning is als volgt: via de voordeur betreed je de inkomhal. Deze hal scheidt 2 ruime woonkamers van elkaar. Aan de achterzijde is er een ruime, eenvoudig ingerichte leefkeuken met grote raampartijen. Via de keuken kan je de inpandige garage bereiken. Verder is er op de benedenverdieping een badkamer met ligbad, toilet en lavabomeubel.
Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op twee slaapkamers, waarvan één kamer voorzien is van een ruime kastenwand. De derde kamer kan perfect dienen als dressingruimte.
De woning is volledig onderkelderd en ingedeeld als wijnkelder, voorraadkamer en technische ruimte met verwarmingsketel.
De zij-oprit en het achterliggend terras zijn recent volledig beklinkerd. Het aparte ... bijgebouw is ingedeeld als atelier en een ruime buitenberging met bovenliggend een voormalig duiventil. Verder is er een zongericht tuintje dat onderhoudsvriendelijk is aangelegd.
Mogelijkheid tot aankoop onder klein beschrijf!
Op zoek naar een rustig gelegen, knusse én betaalbare woning? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg