Charmante woning met tuin en garage

Verkocht Mal Rosbergstraat 1
Deze charmante gezinswoning is gelegen in Mal (Tongeren) op de hoek van de Rosbergstraat en de Viséweg op een mooi perceel van 593 m².
Kleuter- en basisschool, openbaar vervoer en verschillende buurtwinkels zijn op wandelafstand bereikbaar; de oprit van de E314 is op slechts enkele kilometers verwijderd.
De indeling van de woning is als volgt:
De inkomhal heeft een vestiairehoek en een gastentoilet. In de leefkeuken met knusse ontbijthoek is er een vaatwasser en een keramisch fornuis. Door het keukenraam heb je van hieruit een mooi zicht op de veranda met tuin.
Naastgelegen is er een bureelruimte die makkelijk kan worden omgebouwd tot slaapkamer. De badkamer heeft een ligbad, een lavabo en er is ook een aansluiting voor wasmachine en droogkast.
In de leefruimte met witgeschilderde balkenstructuur is er een eetkamer en een zithoek met een gemetste open haard (momenteel dichtgemaakt). Via de leefruimte kom je in de ruime veranda terecht. De zuidgerichte tuin met 2 terrassen is volledig omheind met hoge hagen. De ruime garage is ... toegankelijk via een automatische garagepoort en heeft een bergzolder. Verder is er hier nog een extra douche en lavabo.
Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers met een extra bergruimte, ideaal als dressing.
Door de ramen in dubbele beglazing en het goed geïsoleerde dak heeft deze woonst een uiterst gunstige energiescore van 253kWh/m².
Er is mogelijkheid tot aankoop onder klein beschrijf (5% ipv 10% registratierechten).
Op zoek naar een charmante, vrijstaande woning met garage, veranda én tuin? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg