Karakteristieke, ruime gezinswoning op 930 m²

Verkocht Maasmechelen Heirstraat 465
Deze karakteristieke, te renoveren woning is centraal gelegen aan de Heirstraat te Opgrimbie: een toffe deelgemeente van Maasmechelen. In de nabije omgeving liggen scholen, supermarkten en buurtwinkels op wandelafstand. Zowel Genk, Zutendaal , Nederland als de E 314 zijn van hieruit vlot bereikbaar.
Deze toffe woonst in half-open bebouwing biedt maar liefst 253m² aan bewoonbare oppervlakte. Het ruim perceel van 930 m² is zuid-oostgericht: zon in de tuin is dus gegarandeerd!
De indeling is als volgt:
Op de benedenverdieping leidt de entree met statige trappenhal naar 2 afzonderlijke woonvertrekken. Het rechtergelegen gedeelte is momenteel ingericht als een ruime studio met achtergelegen een (eenvoudige ingerichte) keuken en badkamer. Van hieruit heb je toegang naar de oprit met garage en achtertuin.
Het linkergedeelte is knus ingericht als woonkamer met zithoek en eetkamer. Aansluitend bevindt zich hier een afzonderlijk, sober ingerichte keuken (elektrisch fornuis met dampkap en spoelbak) en een badkamer met ligbad, toilet en ... lavabo. Alle ramen op de benedenverdieping zijn voorzien van rolluiken.
Op de eerste etage geeft de centraal gelegen trap uit op de nachthal. Van hieruit heb je toegang tot 4 ruime slaapkamers met een oppervlakte tussen 13 en 15m². De (niet ingerichte) zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De woonst is deels onderkelderd.
Extra troeven van deze leuke woning: ideaal voor kangoeroewonen, grote gezinnen of de perfecte combi voor werk & privé onder één dak!

Op zoek naar een toffe karakterwoonst met veel ruimte en potentieel? Bel dan vandaag nog naar 0472/93 07 79 voor een bezichtiging aan de charmante woning!
Lees meer Verberg