Charmant gerenoveerde gezinswoning

Verkocht Maasmechelen Bevrijdingslaan 39
Deze tof gerenoveerde, halfvrijstaande woning ligt op een zongericht perceel van 392 m² in een rustige en gezellige buurt. Zowel het centrum van Maasmechelen met haar leuke restaurants, winkels en shoppingcentra en ook Connecterra (Nationaal Park Hoge Kempen) liggen in de nabije omgeving.

Deze gezellige gezinswoning heeft 117 m² woonplezier en is in 2010 stijlvol gerenoveerd. Het volledige interieur is in een nieuw jasje gestoken. Onder andere de keuken, de badkamer, de vloeren en de ramen werden vernieuwd.

De indeling is als volgt:
De inkomhal met gastentoilet leidt naar de leefruimtes. Deze zijn ingedeeld in een woonkamer met zithoek, een eetkamer en een keukengedeelte. De grote ramen in dit interieur zorgen voor een aangename lichtinval en geven een fijne verbinding met het terras en de achtertuin.
In de open keuken is er degelijke inbouwapparatuur voorzien (combi-oven, koelkast, keramische kookplaat en vaatwasser).
Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op 3 slaapkamers en een badkamer. De betegelde badkamer ... is ingericht met een lavabomeubel, een inloopdouche en een XL-ligbad.
De ruimste slaapkamer heeft een oppervlakte van 11 m². De twee andere slaapkamers van 9 m² zijn ingericht als stijlvol ingerichte babykamer en stoere kinderkamer met inloopdressing.
De zolderverdieping (13 m²) is reeds geïsoleerd en bereikbaar via een zolderluik. Perfect om deze ruimte om te toveren tot extra woonruimte.
De achtertuin met beklinkerd terras is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt alle privacy. Naastgelegen is er een garage met extra ruimte voor wagen, fiets en tuingerief.

Extra troeven van deze aantrekkelijke woning:
- Stijlvol gerenoveerd en instapklaar
- Vernieuwde electra volledig conform de huidige wetgeving
- Deels voorzien van rolluiken
- Compacte kelderberging
- Voldoende parkeerruimte aan voorzijde woning

Op zoek naar een charmante, instapklare én betaalbare gezinswoning in een aangename woonomgeving? Bel dan vandaag nog 0(032)479815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg