Woning verkocht in Maasmechelen

Verkocht Maasmechelen Loostraat 62
Deze vrijstaande, goed onderhouden gezinswoning ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt op een zongericht perceel van 591 m².
Zowel scholen en winkels als de E313 en E314 bevinden zich op slechts een boogscheut van deze woonst. Het prachtige natuurgebied 'Connecterra' met haar shoppingcenter 'Maasmechelen Village' zijn van hieruit vlot te bereiken.

Deze gezellige gezinswoning van 1990 biedt maar liefst 160 m² woonplezier. Onder andere de keuken, de badkamer en de vloeren werden recent stijlvol gerenoveerd.

De indeling gaat als volgt:
De royale entree met gastentoilet geeft uit op de leefruimtes. De vide in de inkomhal creëert een ruimtelijk effect.
De lichtrijke woonkamer is ingedeeld in een gezellige zithoek en eetkamer. Centraal bevindt zich de vernieuwde houthaard die zorgt voor extra charme en sfeer. Via de schuifpui heb je een mooi zicht op het terras en de achtertuin.
In de open, ruime leefkeuken is er kwaliteitsvolle inbouwapparatuur voorzien (heteluchtoven, koelkast, microgolfoven, keramische kookplaat en ... vaatwasser). Het keukeneiland met aansluitend een vaste eettafel is afgewerkt in stijlvol graniet.

De omheinde achtertuin met beklinkerd en overdekt terras is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Hier geniet je van rust en privacy.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op 4 slaapkamers en een badkamer. De betegelde badkamer is ingericht met een lavabomeubel, een inloopdouche en een ligbad.
De slaapkamers hebben een oppervlakte van 18 m², 17 m² en 2 van 14 m².

De inpandige garage van 19 m² is voorzien van een automatische, sectionale poort.

Extra troeven van deze woning:
- Rustige, kindvriendelijke omgeving
- Instapklaar
- Volledig onderkelderd
- Onderhoudsvriendelijke tuin
- Mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer op de
benedenverdieping

Op zoek naar een luxueus afgewerkte, ruime gezinswoning gelegen in een gegeerde omgeving ? Bel dan vandaag nog 0479 815 992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg