Betaalbare splitlevelwoning op toplocatie

Verkocht Maaseik Heirweg 71
Deze ruime splitlevelwoning is gelegen in een residentiële wijk van Maaseik, vlakbij het gezellige centrum.
De woonst bevindt zich op een royaal, zongericht perceel van 979 m². Van hieruit heb je een vlotte verbinding naar zowel Nederland als naar de omliggende gemeentes.
In de directe omgeving zijn er verschillende scholen, supermarkten en sportvoorzieningen. Eveneens het ziekenhuis is van hieruit makkelijk bereikbaar.

Deze vrijstaande, op te frissen woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers en 2 inpandige garages.

Er is circa 150 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De royale inkomhal geeft uit op de slaapvleugel en de woonvertrekken. De leefruimte van 17 m² is ingedeeld in een zithoek en een eetkamer. Deze is uitgerust met een authentieke parketvloer en centraal bevindt zich een openhaard. Door de grote raampartijen geniet je hier van veel lichtinval.

Naastgelegen bevindt zich een ruime leefkeuken met aansluitend de eetkamer: van hieruit heb je zicht op de zonnige achtertuin. Vanuit de eetkamer bereik je een ... gezellig, overdekt terras: hier geniet je elk seizoen van de omheinde tuin.

Vanuit de inkomhal geeft een korte trap toegang tot de slaapvleugel. De nachthal leidt naar 4 aangename slaapkamers met een oppervlakte tussen 12 m² en 13 m². In de compacte badkamer is er een ligbad, een lavabomeubel en een nachttoilet.

De zolderverdieping bereik je via een vaste trap en kan perfect ingericht worden als extra woonruimte.

Verder is deze woonst volledig onderkelderd. Op kelderniveau bevindt zich een praktische bergruimte met aansluiting voor de wasmachine. Er is een afzonderlijk toilet, een atelier en er zijn 2 inpandige garages. De 1ste garage bevindt zich aan de voorkant van het huis en is toegankelijk via een automatische sectionaalpoort. De 2de garage bevindt zich aan de achtergevel en biedt makkelijk ruimte voor 2 wagens.

Extra troeven:

- Residentieel gelegen
- Renoveren naar eigen smaak en budget
- Royaal en zongericht perceel
- 4 slaapkamers en 2 garages!

Op zoek naar een ruime, betaalbare woning op een absolute toplocatie? Bel dan vandaag naar 089 390 990 of mail ons via info@immofair.be!


Lees meer Verberg