Gezellige gezinswoning in geliefde woonwijk

€ 239 000 Lanaken Ernest Claesstraat 16
Deze halfopen, te renoveren gezinswoning bevindt zich in Lanaken, op een rustige, aantrekkelijke en centrale locatie. Scholen, kinderopvang en het centrum van Lanaken bevinden zich in de nabije omgeving. Tevens heb je van hieruit een vlotte verbinding naar Maastricht, Genk en Maasmechelen en Maastricht.

Bij betreding van de inkomhal met gastentoilet word je meteen begroet door de ruime woonkamer. Door de grote raampartijen aan beide kanten van de woonkamer profiteert deze ruimte van veel natuurlijk licht. Tevens kan via de leefruimte de achtertuin bereikt worden. De achtertuin is deels betegeld met het oog op minimaal onderhoud en maximaal comfort. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de keuken, die uitgeeft op een praktische, ruime bijkeuken. Via deze ruimte kan zowel de achtertuin als de parkeerplaats aan de zijkant van het perceel bereikt worden.

De nachthal geeft uit op drie ruime slaapkamers van 16 m², 14 m² en 12 m² en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, toilet en een lavabomeubel.

De ... zolderverdieping kan bereikt worden via een valluik. Deze ruimte is ideaal als opslagplaats. Daarnaast beschikt de woning over een praktische kelder en een afzonderlijke garage.

Extra troeven:

- Drie slaapkamers
- Zongeoriënteerd perceel van 560 m²
- Inclusief garagegebouw
- Voorzien van rolluiken

Wil je graag deze budgetvriendelijke woning bekijken? Aarzel niet om te bellen naar 089390990 of te mailen naar info@immofair.be voor een afspraak!
Lees meer Verberg