Riante, gerenoveerde woning op perceel van 1020 m² op toplocatie

Verkocht Lanaken Wijngaardstraat 184
Deze royale woning is gelegen op een perceel van 1020 m² en bevindt zich in Lanaken vlakbij het Nationaal Park Hoge Kempen. De Kinderboerderij ligt op wandelafstand maar ook scholen, supermarkten, het openbaar vervoer en omliggende steden zijn vlot bereikbaar. Daarnaast bevind je je van hieruit binnen 5 minuten in het gezellige centrum van Lanaken!

De woning werd recent volledig gerenoveerd en er is maar liefst 250 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de lichtrijke inkomhal heb je toegang tot de leefruimte van 32 m² met open keuken. In de praktische keuken geniet je door de grote ramen van een aangenaam contact met de tuin. De zuidgerichte tuin is voorzien van een afzonderlijk garagegebouw. Bovendien kan je hier de hele dag door genieten van de zon.

Verder zijn er op deze etage twee ruime slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet.

Op de eerste etage zijn er vier slaapkamers en een extra kamer die ook kan dienen als slaapkamer. Verder is er een nog in te richten badkamer, een afzonderlijk toilet en een ... kleine bergruimte. Op deze etage is het perfect mogelijk om een kangoeroewoning in te richten door de polyvalente ruimtes!

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt veel opbergruimte. Deze ruimte kan daarnaast perfect ingericht worden tot extra woonruimte.

De woning is volledig onderkelderd. In de kelder is er parkeerplaats voor een wagen, je kan deze bereiken via de automatische sectionaalpoort aan de achterzijde van de woning.

Extra troeven:


- Royale woning met enorm veel woonplezier

- Toplocatie vlakbij de natuur

- Volledig onderkelderd

- Voorzien van een ruime zolder

- Zuidgerichte tuin met afzonderlijk garagegebouwGraag eens een kijkje gaan nemen in deze riante woning? Bel dan 089390990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg