IN OPTIE - Unieke karakterwoning

Verkocht Lanaken Smisstraat 45
Dit karakteristiek vrijstaand woonhuis in Kesselt (Lanaken) is rustig en landelijk gelegen vlakbij Maastricht.
De luxueuze woning in u-vorm werd in 2000 volledig gerenoveerd en heeft maar liefst 355m² woonoppervlakte.
De woning is als volgt ingedeeld:
De inkomhal leidt je naar de charmante woonkamer met zithoek en een sfeervolle houtkachel. Bij het binnenkomen in de open keuken - met kookeiland, gasfornuis en ontbijthoek - valt je oog onmiddellijk op de zonnige achtertuin. De grote raampartijen van de riante eetkamer zorgen voor veel lichtinval en een uniek zicht op het tuinterras en de patio.
Via de patio brengt de tweede inkomdeur je naar 2 ruime vertrekken en een gastentoilet. Dit apart leefgedeelte met houtkachel is momenteel ingericht als schoonheidssalon en een ruim atelier.
Op de eerste verdieping zijn er twee riante slaapkamers onder het hoge dakgebinte. De badkamer is ingericht met een ligbad, een inloopdouche, drie lavabo’s en een afzonderlijk toilet.
Op het verdiep van de oorspronkelijke woning zijn er nog 3 mooi ... afgewerkte slaapkamers, waarvan de kleinste geschikt is als dressing of knusse kinderkamer. Die zijn bereikbaar via een vaste trap die leidt naar de tweede verdieping. Die is ingericht met een overloop en 2 mansardekamers met zichtbare balkenstructuur.
Verder is deze woning voorzien van een centraal stofzuigsysteem, de centrale verwarming is op stookolie met vloerverwarming. Er is een ruime wasplaats, een kelder en een dubbele garage.
Omgeven door schitterende wandel- en fietsmogelijkheden heeft dit pand alle troeven in huis voor een idylissche B&B. De woning is ook ideaal voor vrij beroep, kangoeroewoning of groot gezin.
Laat je tijdens een bezoekje aan dit uniek pand bekoren door haar tijdloze en charmante interieur en bel vandaag nog voor een afspraak!
Lees meer Verberg