Romantische vrijstaande woning

Verkocht Lanaken Henri Dunantstraat 99
Deze uiterst charmante en goed onderhouden woning bevindt zich net buiten het centrum van Lanaken. Ze is rustig gelegen, op wandelafstand van het Domein Pietersheim, de kinderboerderij en nabij Maastricht.
De woning bestaat uit een voorhuis en een achterhuis die naadloos in elkaar overgaan. Ze biedt 3 mooie slaapkamers (waarvan één met ruim dakterras) en 2 badkamers. De idyllische achtertuin met aangelegde terrassen ligt volledig verscholen in het groen en biedt alle privacy.
Het bijgebouw van 1996 is opgedeeld in een ruime garage en in een romantische pergola. Door haar grote glaspartijen geeft deze pergola uit bankirai een mooi zicht op de idyllische achtertuin en het terras. Ze is ingericht als salon met leeshoek en een eetkamer. Door de verwarmingselementen en elektriciteit is het hier zowel in hartje zomer als in putje winter heerlijk vertoeven!
Het eigenlijke woonhuis dateert van 1939, maar is in 1999 ... grondig en met respect voor de authentieke elementen gerenoveerd. Door het behoud van het glas-in-lood, de originele plankenvloeren en de kwaliteitsvolle materialen straalt dit zonnehuis authenticiteit, gezelligheid en geborgenheid uit.
Indeling:
De inkomhal geeft uit op de woonkamer die door originele schuifdeuren met glas-in-lood is opgesplitst in een knusse leeshoek en een salon. Aansluitend is er de eetkamer waar het grote schuifraam een mooi zicht biedt op het zonneterras.
De charmant ingerichte keuken heeft een koelkast, oven, inductiekookplaat en spoelbak. Achter de keuken is er een eerste badkamer met wc, douchecabine en lavabo. Hier bevindt zich ook de cv-ketel en aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Via de trappenhal kom je terecht op de tussenverdieping in het achterhuis. Hier is een 2de badkamer ingericht met 2 aparte lavabo’s, een toilet en een douchecabine. Deze badkamer geeft uit op de eerste slaapkamer met een ruim betegeld dakterras.
De nachthal met zolderluik geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde was voorheen opgedeeld in 2 aparte kamers, maar is nu omgevormd tot één ruime kamer met dressing. De derde slaapkamer heeft net als alle andere vertrekken op deze verdieping goed onderhouden originele plankenvloeren. De spouwmuren van deze woning zijn nog dit jaar geïsoleerd, wat resulteert in een gunstig EPC van 378.
Op zoek naar een authentieke, comfortabele én charmante woning die je een constant vakantiegevoel bezorgt? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Mogelijkheid tot aankoop onder klein beschrijf (5% ipv 10% registratierechten).
Lees meer Verberg