Gezellige woning met tuin

Verkocht Lanaken Heuvelstraat 91
Deze charmante woning met 3 slaapkamers is rustig en centraal gelegen met scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand.
De woonst ligt op een perceel van 546 m² en beschikt over een aangenaam zonneterras en een mooie ZW-gerichte tuin met tuinhuis en serre.
In 2005 werd de woning gemoderniseerd met onder andere een nieuwe gaswandketel, kunststoframen in dubbele beglazing en een vernieuwde badkamer.
Bij het betreden van de woning kom je terecht in de ruime inkomhal met trap naar de 1ste verdieping.
De leefruimte van 28m² is ingedeeld in een eetkamer en een gezellige zithoek. Zowel de leefruimte en keuken beschikken over een prachtig zicht op het betegelde zonneterras.
De leefkeuken met eethoek is voorzien van een ingebouwde oven, een koelkast en een vitro-keramische kookplaat. Hier kun je de hele dag door rekenen op een flinke portie zonlicht.
Via de veranda kom je uit op het terras en de achtergelegen berging (met douchecel en apart toilet). Verder biedt deze woning nog een praktisch atelier met ... fietsenstalling.
Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar drie ruime slaapkamers. De badkamer is betegeld en ingericht met een lavabomeubel, een ophangtoilet en douchecabine.
De geïsoleerde zolderverdieping is bereikbaar via een valluik in de nachthal. De propere, betegelde kelder is toegankelijk via een vaste trap.
Mogelijkheid tot aankoop met klein beschrijf!
Op zoek naar een degelijke woning met een heerlijke tuin op een toplocatie? Bel dan 0479/815992 voor een bezoek ter plaatse!
Lees meer Verberg