Stijlvol gerenoveerde woning op 917 m²

Verkocht Lanaken Heuvelstraat 94
Deze vrijstaande, vernieuwde woning is rustig gelegen aan de Heuvelstraat: vlakbij het centrum van Lanaken. Het openbaar vervoer, scholen en winkels zijn op wandelafstand bereikbaar. Op slechts een kwartiertje afstand kun je Maastricht, Maasmechelen en Genk bereiken.
De sfeervol ingerichte woning heeft 3 slaapkamers waarvan één met ruime inloopdressing; een geïsoleerde zolderverdieping en een inpandige garage. De zongerichte achtertuin heeft 2 terrassen.
Indeling:
Via de stijlvolle entree met trappenhal kom je via een dubbeldeur in de zonnige woonkamer. Deze is ingedeeld in een knusse zithoek en eetkamer. De woonkamer van bijna 45 m² heeft een mooie lichtinval met zicht op het terras.
De naastgelegen keuken met kookeiland is voorzien van een keramisch fornuis, inbouwkoelkast, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. Het grote raam aan de ontbijthoek biedt een mooi zicht op het ruim beklinkerd terras met zonneluifel.
Verder is er een apart gastentoilet en een extra ruimte van bijna 17 m². Deze is momenteel ingericht als speelkamer ... (ook ideaal als bureel met aparte ingang!).
Verder is er een garage met werkruimte en een tuinberging.
De tussenverdieping bestaat uit een ruime slaapkamer met aparte inloopdressing (van bijna 30 m²). Verder zijn er op de 1ste verdieping 2 sfeervolle slaapkamers (telkens 23 m²) en een betegelde badkamer. Deze is voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche, toilet en ligbad met jetstream-functie.
Via een vaste trap kom je terecht op de geïsoleerde zolder. Deze is ideaal als extra slaapkamer of hobbyruimte. De woning is voorzien van een kelderverdieping.
De gunstige epc-score is o.a. te danken aan de ramen in dubbele beglazing en de geïsoleerde spouwmuren en de verwarmingsketel van 2006.
Op zoek naar een ruime en smaakvol ingerichte woning? Bel dan vandaag nog voor een afspraak aan deze stijlvolle woning!
Lees meer Verberg