Moderne, instapklare eengezinswoning

Verkocht Lanaken Brugstraat 45
Deze moderne, energiezuinige woning ligt in Smeermaas (Lanaken) aan de grens met Maastricht. Het is gebouwd in 2003 en maakt deel uit van een aangenaam, kleinschalig wooncomplex. Er zijn 3 slaapkamers, een ondergrondse privéparking en een gezellig omsloten tuinterras met alle privacy.
Op slechts enkele meters afstand heb je zicht op een uniek landschap aan de oevers van de grensmaas. De ideale plek voor prachtige wandelingen, fietstochten of kanotochten in een prachtig natuurgebied! Eveneens een winkelcentrum, scholen en bakker zijn in de nabije omgeving.

De indeling van de woning is als volgt:
Op het gelijkvloers is er een inkomhall met gastentoilet en vestiairehoek. De leefruimte in L-vorm is onderverdeeld in een eetkamer, zithoek en leefkeuken. De keuken is uitgerust met een combi-oven, een inbouwkoelkast en vaatwasser. Het kamerbrede schuifraam biedt een mooi zicht op het zuidoost-gerichte tuinterras in bankirai.

Op de eerste verdieping geeft de nachthall uit op 3 aangename slaapkamers van 12, 13 en 14 m². In de ruime ... betegelde badkamer is er een lavabo, een douchecabine, een ligbad en aansluiting voor wasmachine endroogkast. Via een valluik kan je de bergzolder bereiken.

Het wooncomplex heeft een gemeenschappelijke parking ter beschikking. De centrale verwarming op aardgas. De gemeenschappelijke kosten bedragen € 34,00 per maand. Klein beschrijf is mogelijk!

Benieuwd naar deze moderne, comfortabele woning op een uitstekende locatie? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een bezichtiging ter plaatse.
Lees meer Verberg