Vernieuwde woning met paardenweide in idyllische omgeving

Verkocht Lanaken Bergstraat 54
Deze gezellige, gerenoveerde woning is rustig gelegen in het geliefde, heuvelachtige Gellik (deelgemeente van Lanaken).
Zowel Genk, Bilzen, Maastricht én het centrum van Lanaken zijn van hieruit vlot bereikbaar. Eveneens de kleuter- en lagere school, supermarkt, bakker, apotheek en openbaar vervoer liggen op wandelafstand.

Dit perceel met paardenweide is maar liefst 2145 m² groot en grenst rechtstreeks aan natuurgebied ‘De Hoefaert’ (Nationaal Park Hoge Kempen).

Tussen 2014 en 2017 is deze woning grondig gerenoveerd. Zowel het dak, de electriciteit, de vloeren, de leidingen, de verwarmingsketel en de badkamer zijn vernieuwd. Ook de muren zijn extra geïsoleerd.

De indeling is als volgt:
De inkomhal met vernieuwde trap heeft een afzonderlijk gastentoilet. De hal geeft uit op de keuken en leefruimte. Via het schuifraam in de keuken kan je het terras en de riante tuin bereiken.
Aansluitend is er een leefruimte van circa 30m², ingericht met een pelletkachel (nieuw geplaatst dit jaar). Deze ruimte heeft een knusse zithoek ... en eetkamer met mooie lichtinval.

1ste verdieping: de nachthal geeft uit op een badkamer en 3 slaapkamers. De moderne badkamer is uitgerust met een wastafel, een toilet en een inloopdouche met regendouchekop. De 3 slaapkamers hebben een oppervlakte van 15 m², 13 m² en 10 m². Via een luik in de nachthal kan je de geïsoleerde zolderruimte bereiken.

De kelderverdieping is opgedeeld in verschillende kelderruimtes en een inpandige garage. Hier is er aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Exterieur: Aan de voorzijde van de woning is er een ruime parking in kiezel. Het voortuintje heeft een romantisch gazon met wilde bloemen. De achtertuin is bereikbaar via een brede zij-oprit. In het tuingebouw is er ruimte voor een tweede wagen. Verder is er hier een aangelegd terras, een riante tuin en aansluitend een omheinde paardenweide met stalling, omgeven door bosrijk gebied.

De aankoop van deze woonst is mogelijk onder het verlaagd registratierecht: 5% ipv 10% registratierechten!
De EPC-score van 356 is een score berekend op de woning VOOR de renovatie.

Op zoek naar ruimte én modern comfort in een idyllische omgeving? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg