Charmante woning met grote tuin in kindvriendelijke omgeving

Verkocht Lanaken Blinde Vijversweg 25
Deze charmante woning is superrustig gelegen op een ruim perceel van 1149 m². Zowel het Domein Pietersheim met de kinderboerderij en het Nationaal park Hoge Kempen zijn op wandelafstand. Eveneens scholen en winkels zijn makkelijk bereikbaar. Het centrum van Lanaken en Maastricht zijn slechts op een boogscheut verwijderd.

Deze woonst in halfopen bebouwing dateert van 1964 en heeft 3 slaapkamers en een garage met een ruim atelier.

De indeling is als volgt:
De inkomhal met gastentoilet en trap naar de 1ste verdieping geeft uit op de woonvertrekken.

De leefruimte in L-vorm heeft een oppervlakte van 42m² en is ingedeeld in een eetkamer en een gezellige zithoek. Het doorgeefluik zorgt voor een prettige verbinding met de leefkeuken. De ruime keuken met eethoek is voorzien van ingebouwde keukenapparatuur (kookvuur, koelkast, diepvries en combi-oven) en heeft aansluiting naar het overdekt terras via een schuifdeur. Van hieruit heb je een mooi zicht op de volledig omheinde achtertuin.
De garage, met aansluitend een atelier, is ... eveneens bereikbaar via de beklinkerde zij-oprit.

Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar drie ruime slaapkamers en een knusse badkamer. De badkamer is betegeld en uitgerust met een douchecabine en een lavabomeubel.
De afmetingen van de 3 slaapkamers bedragen 13 m², 10 m² en 7,5m².

Alle ramen zijn voorzien in dubbel glas en voorzien van rolluiken (deels automatisch; deels manueel).
Mogelijkheid tot aankoop onder het verlaagd registratierecht!

Op zoek naar een degelijke, goed onderhouden woning met een ruime tuin én in een kindvriendelijke buurt? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een bezichtiging ter plaatse!
Lees meer Verberg