Energiezuinige, instapklare woning aan de grens!

Verkocht Lanaken Brugstraat 47
Deze comfortabele, moderne tussenwoning heeft alles wat je nodig hebt: 3 slaapkamers, een ondergrondse autostandplaats en een gezellig tuinterras met alle privacy!

De woning ligt in Smeermaas (Lanaken), vlakbij Maastricht. Op een boogscheut verwijderd kom je op een uniek landschap rondom de oevers van de grensmaas. Hier is het ideaal vertoeven voor heerlijke wandelingen en fiets- of kanotochten in natuurgebied. Een tof winkelcentrum, openbaar vervoer, verschillende scholen en een bakker zijn allemaal op wandelafstand. De woonst is gebouwd in 2003 en maakt deel uit van een tof, kleinschalig wooncomplex van 11 kavels.

De indeling is als volgt:

Gelijkvloers: de inkomhall met praktische vestiairekast heeft een gastentoilet met handwasbakje. De open leefruimte van 40 m² in L-vorm is ingedeeld in een keuken, een woonkamer en een knusse zithoek. Van hieruit heb je via het kamerbrede schuifraam een mooi zicht op het ruime tuinterras van 56 m². Deze is voorzien van een recent geplaatste, praktische terrasoverkapping.
De leefkeuken ... is volledig voorzien van ingebouwde keukenapparatuur (combi-oven, magnetron, koelkast, vaatwasser en gasfornuis).

Op de eerste verdieping geeft de nachthall uit op 3 aangename slaapkamers van 14, 13 en 12 m². In de ruime badkamer is er een lavabo, een douchecabine met jetstream-functie, een nachttoilet en een aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via een valluik kan je de geïsoleerde bergzolder van 20 m² bereiken.

In de kelderverdieping is er een private parkeerplaats en een ruime volledig afgesloten kelderberging (inclusief de vraagprijs) met rechtstreekse toegang naar de woning.

-Het wooncomplex heeft enkele gratis gemeenschappelijke parkeerplaatsen ter beschikking.
-De gemeenschappelijke kosten bedragen € 34,00 per maand.
-Klein beschrijf is mogelijk! (5 % ipv 10% registratierechten)

Benieuwd naar deze moderne, comfortabele woning op een toplocatie? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een bezichtiging ter plaatse!

Lees meer Verberg