Tof gerenoveerde woning op 1245 m² vlakbij Maastricht

Verkocht Lanaken Omstraat 69
Deze leuke woonst heeft alles in huis om comfortabel, ruim en gezellig te wonen! Er zijn 3 slaapkamers, een kelder met garage én een overdekt terras met uitzicht op een riante, zongerichte tuin.
Deze woning in halfopen bebouwing ligt in Veldwezelt (Lanaken), op een steenworp van Maastricht. Zowel omliggende steden als de E313 zijn van hieruit vlot bereikbaar. Ook buurtwinkels, scholen en supermarkten liggen op wandelafstand.
Het huis is gebouwd in 1980 en in de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd (badkamer, ramen, keukenvloer, terras + overkapping, dakisolatie, e.a…)
De indeling is als volgt:
De inkomhal met gastentoilet geeft uit op de woonvertrekken.
De leefruimte heeft een oppervlakte van 40 m² en is ingedeeld in een eetkamer, bureel en een gezellige zithoek. Hier geven de grote raampartijen met schuifraam een open zicht op het terras met zongerichte achtertuin.
De aanpalende keuken met eethoek is voorzien van ingebouwde keukenapparatuur (vaatwasser, oven met dampkap en keramisch kookvuur ).
Op de eerste verdieping ... leidt de nachthal naar drie charmant ingerichte slaapkamers en een ruime badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 20 m², 14 m² en 12 m². De moderne, volledig betegelde badkamer heeft een ligbad, lavabo, nachttoilet en inloopdouche.
Via een valluik kun je de geïsoleerde (niet ingerichte) zolderverdieping bereiken.
Verder is er een volledig betegelde kelderverdieping. Deze is ingedeeld in een garage en verschillende kelderruimtes.
Op zoek naar een authentieke woonst met ruimte, charme en karakter? Bel dan vandaag nog 472/93.07.79 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg