Karakteristieke, betaalbare woning vlakbij het centrum op ruim perceel

Verkocht Lanaken Broekstraat 72
Deze leuke, halfopen bebouwing met karakter vlakbij het centrum is deels te renoveren. Het ligt op een ruim perceel van 705 m² en is zuid-oostgericht: zon gegarandeerd! Zowel scholen, supermarkten en buurtwinkels liggen op wandelafstand. Eveneens zijn Maastricht, Genk, Bilzen en Zutendaal van hieruit vlot bereikbaar.
Deze toffe woonst biedt maar liefst 180m² aan bewoonbare oppervlakte.

De indeling is als volgt:
De inkom met trappenhal leidt naar de woonkamer en de keuken. De woonkamer is knus ingericht als zithoek en eetkamer. Van hieruit heb je zicht op het terras en de tuin.
De keuken is voorzien van een fornuis met dampkap en spoelbak; een inbouwoven en een vaatwasser. Achtergelegen is er een berging (aansluiting wasmachine) en een volledig vernieuwde badkamer met een douchecabine en lavabo.

Verder is er op de benedenverdieping een riante kamer met een oppervlakte van 29 m². Deze is bereikbaar zowel via een ingang aan de straatzijde als via de achtertuin. Ideaal voor zelfstandigen/ vrije beroepers voor de inrichting ... van een praktijkruimte aan huis!
Alle ramen op de benedenverdieping zijn voorzien van dubbele beglazing met rolluiken.

Op de eerste etage geeft de trap uit op de nachthal. Van hieruit heb je toegang tot 3 slaapkamers van 18m², 13m² en 8m². Deze bovenverdieping is verder af te werken.
De (niet-ingerichte) zolderverdieping is reeds grotendeels geïsoleerd en bereikbaar via een vaste trap. Verder is deze woning voorzien van een (droge!) kelder.

Extra troeven:
- perfect voor zelfstandigen/ vrije beroepers,
- betaalbaar én ruim wonen
- Toplocatie met centrum, scholen en winkels op wandelafstand
- Deels gerenoveerd met nieuwe cv-ketel en compacte badkamer

Nieuwsgierig naar dit toppertje? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!

Lees meer Verberg