Charmante, gerenoveerde mergelwoning met 5 slaapkamers vlakbij Maastricht

Verkocht Lanaken Sint-Michielsstraat 51
Deze ruime, karaktervolle gezinswoning is rustig gelegen in het landelijke Kesselt (Lanaken), vlakbij Maastricht.

De woning in halfopen bebouwing is gerenoveerd in 2004 met respect voor haar authentieke karakter. Het ligt op een royaal perceel van 1110 m² en heeft maar liefst 196 m² aan bewoonbare oppervlakte.

Door het gebruik van rustieke materialen zoals houtvloeren en mergelaccenten gecombineerd met boogstructuren en zonmotieven in smeedijzer straalt deze woning een warme, mediterrane sfeer uit. Kortom: het hele jaar door vakantiegevoel in eigen huis!

De indeling is als volgt:
De royale inkom met trappenhal en gastentoilet leidt naar een afzonderlijk bureau en naar de leefruimtes. De woonkamer is uitgerust met een ingebouwde haard op hout en zowel woon- en eetkamer zijn voorzien van een sfeervolle parketvloer.

De keuken met eiland kijkt uit op het achterliggend terras en is voorzien van inbouwapparatuur (vaatwasser, heteluchtoven, kookfornuis, dampkap en koelkast). Van hieruit heb je toegang naar het terras en de ... achtertuin.

Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar de badkamer en naar 4 ruime kamers van 16 m², 12 m², 9 m² en 8 m², waarvan er eentje is ingericht als dressing. De ruimste slaapkamer heeft een privé-dakterras dat je kan bereiken via een dubbel raamdeur.
De badkamer is voorzien in terracotta-tegel en heeft een ligbad, een douche, een nachttoilet en een wastafel met dubbele wasbak uit blauwe natuursteen.

Beide etages zijn voorzien van airconditioning (met buitenunit). Dit gecombineerd met de ramen hoogrendementsbeglazing en rolluiken zorgt voor een koele woning in de zomer en houdt gelijk ook de koude buiten in de winter. Deze woonst is grotendeels onderkelderd.

De beklinkerde zij-oprit geeft uit op het terrasgedeelte en het afzonderlijke garagegebouw met atelier. Van hieruit kun je ook de achtertuin bereiken.

Ben jij op zoek naar een ruime, comfortabele woning met een authentiek Zuid-Frankrijkgevoel? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!


Lees meer Verberg