Instapklare, moderne gezinswoning

Verkocht Lanaken Bessemerstraat 244
Deze moderne, energiezuinige woning is gebouwd in 2012 op een mooi perceel van 461 m². Het is uitstekend gelegen aan de Bessemerstraat, vlakbij het gezellige centrum van Lanaken en op slechts enkele minuten van Maastricht. Eveneens Genk, Bilzen en Zutendaal zijn vlot bereikbaar. Ook de mooie fietsroutes in een groene omgeving, het openbaar vervoer, scholen en winkels liggen in de nabije omgeving.

Deze leuke woonst in halfopen bebouwing is perfect afgewerkt en heeft een tijdloos en hedendaags interieur met grote raampartijen en alle modern comfort! Er zijn 3 slaapkamers, een inpandige garage en de benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. Recent is er een aircotoestel met buitenunit geplaatst.

De indeling is als volgt:
De inkomhal met vestiairehoek en gastentoilet geeft uit op de garage en de woonvertrekken. Hier vloeien de woonkamer en open keuken naadloos in elkaar. De grote raampartijen en de schuifpuien beloven een prachtige lichtinval en zorgen voor een gevoel van ruimtelijkheid met optimaal tuincontact.
De ... stijlvolle keuken met eiland is uitgerust met hoogwaardige keukenapparatuur ( XL combi-oven van 2017; vaatwasser; koelkast; inox spoelbak en inductie kookfornuis met geïntegreerd afzuigsysteem). Verder is er ruim voldoende kastruimte met greeploze panelen voorzien van soft close systeem.
De inpandige garage is volledig betegeld en voorzien van een automatische sectionaalpoort. Aansluitend is er een bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Via de open trap kom je terecht op de eerste étage. Boven tref je 3 slaapkamers; een afzonderlijk nachttoilet en een fijne badkamer. De ruimste slaapkamer heeft een oppervlakte van 13,5 m² en de 2 andere slaapkamers zijn 7,5 m² groot. In de volledig betegelde badkamer is er een douchecabine en een lavabomeubel met 2 kolomkasten.
De zonnige achtertuin is verzorgd aangelegd en de oprit is grotendeels voorzien van bestrating waardoor je naar onderhoud weinig omkijken hebt.

Ben jij op zoek naar een strakke, moderne en instapklare woning aan een strakke prijs? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een kijkje bij deze topper!
Lees meer Verberg