Ruime gezinswoning vlakbij Maastricht

Verkocht Lanaken Lindestraat 22
Deze ruime en zeer goed onderhouden woning ligt in Veldwezelt (Lanaken) op fietsafstand van Maastricht. Zowel een school, bakker, winkels en bushalte zijn vlot bereikbaar.
De woning is gebouwd in 1957 op een zongericht perceel van 576 m² en heeft maar liefst 205 m² woonoppervlakte. Er zijn 3 slaapkamers, een ruime garage met atelier, een gezellige veranda en een volledig omheinde achtertuin.
De indeling van het interieur is als volgt:
Op de benedenverdieping leidt de inkomhal naar de leefruimtes. De ruime woonkamer met originele stijlschouw en sierkachel heeft een oppervlakte van 33 m². Naastgelegen is er een eetkamer met aansluitend een eenvoudig ingerichte keuken. Via de ruime garage van 37 m² kom je uit op de veranda.
Verder is er op deze verdieping een compacte badkamer (met lavabo, doucheruimte en kastenwand), een afzonderlijk toilet en een wasplaats. Via het atelier kom je terecht in de zuidwest-georiënteerde achtertuin met buitenstalling.
Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op drie ruime slaapkamers van 16 ... m², 14 m² en 8 m².
De zolderverdieping is toegankelijk via een valluik en biedt voldoende ruimte voor het creëren van extra kamers. De woning is deels onderkelderd en heeft een recente verwarmingsinstallatie op aardgas (Viessmann).

Een bijkomende troef van deze woning is de ruime garage die makkelijk kan omgebouwd worden tot extra woon- of hobbyruimte of voor professioneel gebruik!

Nieuwsgierig? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg