Wonen aan het water

Verkocht Lanaken Kanaaldijk 95
De combinatie van deze rustgevende omgeving met panoramische vergezichten en de goede bereikbaarheid garanderen een optimaal wooncomfort.
Deze charmante, vrijstaande woning ligt aan de Kanaaldijk dat grenst aan de oevers van de Zuid Willemsvaart te Smeermaas (Lanaken), vlakbij Maastricht. De perfecte uitvalsbasis voor heerlijke wandelingen en fiets- of kanotochten! Eveneens zijn scholen, buurtwinkels, openbaar vervoer en een winkelcentrum vlakbij. Kortom: een unieke plek om te wonen!
De woning is gebouwd in 1950 op een ruim perceel van 609 m²en is reeds deels gerenoveerd. Er zijn 3 slaapkamers; een ruime zolder, een kelder en een garage met overdekt terras.
De 160 m² woonoppervlakte is ingedeeld als volgt:
De inkomhal leidt naar de woonkamer en de keuken met eetkamer. In de badkamer is er een douche, een toilet en een lavabomeubel. Verder is er op de benedenverdieping nog een ruime bijkeuken en een praktische berging.
Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers met een oppervlakte van 14 m² en een 3de kamer van 6 m². De ... (niet-ingerichte) zolderverdieping heeft een oppervlakte van 28 m² en is bereikbaar via een vaste trap. Verder is deze woning gedeeltelijk onderkelderd.

De beklinkerde zij-oprit leidt naar een afzonderlijk garagegebouw met aanpalend een deels overdekt terras.

Extra troeven:
-alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing én rolluiken
-vernieuwd dak van 2014
-volledig omheind en zongericht perceel

Op zoek naar een betaalbaar wonen in een idyllische omgeving?
Bel dan vandaag nog naar 0472/ 93 07 79 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg