Ruime, goed onderhouden woning vlakbij Maastricht

Verkocht Lanaken Berenhofstraat 46
Deze goed onderhouden woning is gelegen in Veldwezelt: een gezellige deelgemeente van Lanaken. Het is gebouwd in 1962 op een ruim, omheind perceel van 467 m² dat bereikbaar is zowel via de voor- als langs de achterzijde.

Zowel een school, buurtwinkels en openbaar vervoer liggen op wandelafstand. Eveneens Bilzen en de E313 zijn vlot bereikbaar en ook Maastricht ligt slechts op enkele minuten fietsen!

Deze degelijke woning met 4 slaapkamers heeft maar liefst 212 m² aan woonoppervlakte. Er is een atelier, een zolder, een kelder en 2 garages. De woonst is reeds deels gerenoveerd met pvc ramen in dubbele beglazing.

De indeling is als volgt:

De inkomhal geeft uit op een riante leefruimte die is ingedeeld in een eetkamer en een zithoek met centraal de open haard.
De keuken is eenvoudig ingericht met een dubbele spoelbak, fornuis, oven en koelkast. Aansluitend is er een ruime berging met afzonderlijk toilet en atelier.
In het verlengde van de keuken is er een 2de eetkamer. Vanuit quasi elke woonruimte heb je via de grote ... raampartijen een open zicht op het terras en de achtertuin.

Op de eerste verdieping leidt de ruime nachthal naar vier slaapkamers en een badkamer. De betegelde badkamer is uitgerust met een lavabomeubel, een douchecabine en een toilet.
De ruime slaapkamers hebben een oppervlakte van 18 m², 17 m², 12 m² en 11 m².
Via een valluik in de nachthal kun je een ruime, niet-ingerichte zolder bereiken. Deze woning is deels onderkelderd.

Verder zijn er hier 2 garages: één inpandige garage en een 2de garagebox die je kunt bereiken via de achterliggende Holtstraat.

De ruime achtertuin met beklinkerd terras en tuinhuis is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Hier kun je genieten van alle privacy!

Op zoek naar een degelijke, betaalbare woning met veel ruimte én een leuke tuin? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg