Ruime gezinswoning op een geliefde locatie

Verkocht Lanaken De Merodelaan 59
Deze vrijstaande, te renoveren woning van 1964 ligt op een ruim perceel van 672 m² op een supergeliefde locatie, vlakbij “Domein Pietersheim”, deel van het Nationaal Park Hoge Kempen. Zowel de Kinderboerderij, het centrum van Lanaken en de bibliotheek liggen op wandelafstand. Eveneens scholen, kinderopvang, supermarkten zijn vlakbij. Ook Maastricht, Genk en Maasmechelen zijn vlot bereikbaar.

Deze op te knappen woning met 3 slaapkamers richt je zelf in volgens eigen smaak en budget. Het dak is reeds in 2005 vernieuwd en geïsoleerd.

Er is circa 140 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:
De inkomhal met afzonderlijk gastentoilet geeft uit op de keuken en een leefruimte van 31 m². Deze ruimte is ingedeeld in een woonkamer en salon met centraal een originele gietijzeren houtkachel.
De leefkeuken met ontbijthoek is eenv
oudig ingericht. Naastgelegen bevindt zich de inpandige garage en een praktische bijkeuken met een extra douchecabine.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op een badkamer en 3 ruime slaapkamers van 15 ... m², 13 m² en 10 m². De betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine en een lavabomeubel.
De geïsoleerde zolderverdieping is bereikbaar via een zolderluik. Verder is er ook een compacte voorraadkelder.
Via de brede oprit heb je toegang tot het garagegebouw en de omliggende tuin. Deze tuin is comfortabel ingericht en deels voorzien van gazon: hier heb je minimaal onderhoud en maximaal comfort!

Extra troeven van deze topper:
- Gelegen in een geliefde, kindvriendelijke omgeving.
- Alle ramen in dubbele beglazing met rolluiken op benedenverdieping.
- In te richten naar eigen smaak en budget!

Op zoek naar een vrijstaande, budgetvriendelijke woning op een heerlijke locatie? Bel dan vandaag nog 0(032)479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg