Ruime gezinswoning op superlocatie!

Verkocht Lanaken Kerkhofstraat 6
Deze ruime gezinswoning ligt op een prachtige locatie aan de oevers van de Zuid-Willemsvaart in Smeermaas (Lanaken). De Nederlandse grens bevindt zich vlakbij en op slechts 15 fietsminuten bevind je je in het hart van het bruisende Maastricht.

Alle faciliteiten alsook omliggende steden als Genk en Maasmechelen en autosnelwegen zijn van hieruit vlot bereikbaar.

Deze deels gerenoveerde woning is gebouwd in 1971 op een zuidoost-gericht perceel van 450 m² en beschikt over maar liefst 6 slaapkamers. Het dak werd volledig vernieuwd en geïsoleerd in 2005 en in 2018 werd er een nieuwe verwarmingsketel op aardgas geplaatst.

De indeling van de woning gaat als volgt:
De ruime entree met gastentoilet en vestiairehoek leidt naar de leefruimtes. Deze zijn ingedeeld in een woonkamer met zit -en eethoek en een afzonderlijke leefkeuken.

In de woonkamer (36 m²) staat de gashaard centraal: deze zorgt voor extra charme en gezelligheid. Via de kamerbrede raampartijen heb je een open zicht op de omheinde achtertuin.

De naastgelegen ... leefkeuken is in 2005 charmant gerenoveerd. Deze werd ingericht met degelijke ingebouwde keukenapparatuur (dampkap, keramisch vuur, dubbele spoelbak en combi-oven) en extra kastruimte. Van hieruit heb je toegang tot een ruim overdekt terras.

Naastgelegen bevindt zich een inpandige garage en een berging. Deze is voorzien van aansluitingen voor wasautomaat en droogkast.

Op de eerste etage geeft de nachthal uit op een badkamer en 4 ruime slaapkamers met een oppervlakte tussen 18 m² en 10 m².
De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een nachttoilet en een badkamermeubel met dubbele lavabo.

Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping. Deze is momenteel ingericht in 2 extra slaapkamers van 13 m² en 10 m².

Verder is deze woonst volledig onderkelderd (deels kruipkelder) en geeft een buitentrap rechtstreeks toegang tot de achtertuin.

De onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin is volledig omheind en bereikbaar via de zijoprit en het terras.

De woning is momenteel verhuurd aan € 1100,00/maand.

Op zoek naar een superruime woonst op een bijzondere locatie? Bel dan vandaag nog 0(032)479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg