Charmante gezinswoning op bijzondere locatie!

Verkocht Lanaken Kerkhofstraat 8
Vlieg met ons mee via https://studio.youtube.com/video/7UaiHFDzb7M/edit

Deze instapklare gezinswoning ligt op een unieke locatie tussen de Grensmaas en de Zuid-Willemsvaart. Natuurliefhebbers genieten hier elke dag van een gezellige fietstocht of leuke wandeling in deze bijzondere omgeving.
Op slechts 15 fietsminuten bevind je je in het hart van het bruisende Maastricht. Een winkelcentrum, een supermarkt, een school alsook Genk, Maasmechelen en autosnelwegen zijn van hieruit vlot bereikbaar.
Deze grotendeels gerenoveerde woonst is gebouwd in 1937 op een zongericht perceel van 305 m². Het volledig vernieuwde dak werd voorzien van 16 zonnepanelen.

Er is hier 140 m² woonplezier ingedeeld als volgt:

Op de benedenverdieping geeft de entree uit op de keuken en een gezellige leefruimte van 25 m². Deze is ingedeeld in een knusse zithoek met eetkamer. Aansluitend bevindt zich de leefkeuken met ontbijthoek. Deze keuken werd vernieuwd in 2005 en uitgerust met degelijke inbouwapparatuur (dampkap, gasfornuis, dubbele spoelbak, ... magnetron en heteluchtoven).
Verder bevindt er zich een gastentoilet en een knus ingerichte badkamer (badkamermeubel en douchecabine).

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op 2 aangename slaapkamers van 12 m² en 11 m².
Een vaste trap leidt naar de volledig afgewerkte zolderverdieping met een oppervlakte van 18 m². Deze is momenteel ingericht als bureelruimte met ingebouwde kasten en een dressing. Deze etage leent zich eveneens perfect als 3de slaapkamer of hobbyruimte.
Van hieruit heb je een prachtig zicht op zowel de Maas als op de Zuid Willemsvaart!

De omheinde achtertuin met aangelegd terras is recent onderhoudsvriendelijk ingericht. Hier geniet je in alle rust en privacy. De tuin is bereikbaar via de keuken en langs de zijpoort: handig voor zowel container, fiets of scooter!

Extra troeven van deze topper:

- energiezuinig EPC van slechts 194 kWh / (m² jaar)

- recente verwarmingsketel op aardgas + nieuwe PVC ramen van 2018

- praktische kelderberging van 25 m²

- meerdere autostandplaatsen op eigen terrein

- elektrische installatie is volledig conform huidige wetgeving!



Klaar voor jouw droomwoning? Bel dan snel 0(032)479/ 815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg