Betaalbare, moderne gezinswoning in geliefde omgeving

Verkocht Lanaken G. Mercatorstraat 5
Deze toffe, instapklare gezinswoning is gebouwd in 2006 en ligt op een omheind perceel van 422 m². Het is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk te Smeermaas (Lanaken).
Zowel het bruisende Maastricht als de E313 en E314 zijn van hieruit vlot bereikbaar.
Er zijn 3 slaapkamers, een inpandige garage en een leuke tuin mét ingebouwd verwarmd zwembad!

Er is 160 m² woonplezier ingedeeld als volgt:

De inkomhal met gastentoilet geeft uit op een lichtrijke leefruimte van 42 m², ingedeeld in een open keuken en een ruime woonkamer. Hier geniet je van een aangename lichtinval en heb je een open zicht op de achtertuin. Centraal bevindt zich een sfeervolle pelletkachel die zorgt voor warmte en gezelligheid.

De ingerichte keuken met composiet werkblad is voorzien van degelijke inbouwapparatuur (gasfornuis, combi-oven, vaatwasser en koelkast). Verder bevindt zich op de benedenverdieping een inpandige garage met sectionaalpoort en een praktische bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping geeft de ... nachthal uit op 3 slaapkamers, een extra bergruimte en een badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte tussen 18 m² en 8 m².
In de badkamer is er een lavabomeubel, een douchecabine en een nachttoilet.

De omheinde tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een verwarmd zwembad, ideaal voor een duik doorheen alle seizoenen!

In 2017 en 2021 zijn er nog enkele renovaties uitgevoerd: onder andere de badkamer, de slaapkamervloeren en het zwembad werden vernieuwd.


Extra troeven:

- Rustige en kindvriendelijke locatie

- Energiezuinig wonen met 12 zonnepanelen = > EPC van 194 kWh / (m² jaar)

- Unieke fiets- en wandelroutes in nabije omgeving

- Electra volledig conform huidige wetgeving

- Voorzien van deels automatische rolluiken



Op zoek naar betaalbaar en comfortabel wonen in een geliefde omgeving? Bel dan vandaag nog 0(032)479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg