Charmante, betaalbare bungalow op geliefde locatie

Verkocht Lanaken Veldstraat 29
Charmante, betaalbare bungalow op geliefde locatie

Deze charmante gezinswoning is rustig gelegen op een ruim en zongericht perceel van 704 m².
Zowel Oud-Rekem, de supermarkt, scholen en kinderopvang zijn van hieruit vlot bereikbaar. Ook heb je een vlotte verbinding naar Maastricht, Maasmechelen én de oprit E314.
Deze royale woonst beschikt over circa 177 m² woonplezier en heeft 4 slaapkamers, een volledig ingerichte zolderverdieping met 4 kamers en is volledig onderkelderd.
De indeling is als volgt:
De inkomhal met gastentoilet geeft uit op de leefruimtes. De woonkamer van 40 m² in L-vorm heeft centraal een open haard op hout. Aansluitend is er een leefkeuken met ontbijttafel. Deze is voorzien van ingebouwde apparatuur (kookplaat, oven, dampkap en koelkast). Vanuit de keuken bereik je het overdekte terras en geniet je van een panoramisch zicht op de achtertuin en het omliggende, groene landschap.
Op de benedenverdieping geeft de nachthal uit op 4 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte tussen 17 en ... 10 m². In de badkamer is er een ligbad, een lavabomeubel en een douchecabine.
De ingerichte zolderverdieping (eerste etage) is ingericht als 4 extra kamers met een oppervlakte tussen 14 m² en 27 m². Perfect voor grote gezinnen of als hobbyruimte!
Op kelderniveau is er een ruime, inpandige garage met automatische sectionaalpoort. De garage heeft een oppervlakte van 62 m² : voldoende ruimte voor meerdere voertuigen of een atelier.
De zongerichte achtertuin met overdekt terras is volledig omheind: hier geniet je van alle rust en privacy!
Extra troeven:

- Rustig gelegen op geliefde locatie

- Ideaal voor grote gezinnen

- Betaalbare en ruime woning

- Comfortabel wonen met slaapvertrekken op benedenverdieping



Interesse voor deze topper? Bel dan 0(032)479/815992 of mail ons via info@immofair.be!
Lees meer Verberg