Betaalbare, rustig gelegen gezinswoning met charmante tuin

Verkocht Lanaken Rosmeerweg 22

Deze perfect onderhouden gezinswoning met charmante tuin bevindt zich op een royaal en zuidgericht perceel van 900 m². De woning is superrustig gelegen aan een verkeersluwe weg vlakbij de open velden. Hier geniet je optimaal van de rust en de landelijke omgeving.
Zowel het centrum van Bilzen, Maastricht en de E313 zijn van hieruit vlot bereikbaar.
Het interieur van deze woning met 3 slaapkamers richt je zelf in volgens smaak en budget. Het dak is reeds vernieuwd in 2015.

Er is circa 145 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De riante inkomhal geeft uit op een leefruimte in L-vorm van 55 m². De brede raampartijen zorgen hier voor een aangename lichtinval!
Aansluitend bevindt zich een eenvoudig ingerichte keuken en een veranda. Van hieruit heb je een mooi zicht op de tuin.
Naastgelegen is er een inpandige garage met bergruimte en een afzonderlijk toilet.
Op kelderniveau bevindt er zich een compacte kelderberging.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op de badkamer en 3 slaapkamers. Deze hebben een oppervlakte ... van 18 m², 11 m² en 10 m². De ingerichte badkamer is betegeld en voorzien van een lavabomeubel, een bidet en een douchebad.
Via de beklinkerde zij-oprit heb je toegang tot de garage en de zonnige achtertuin. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht en grotendeels omheind. Hier kan je genieten in alle rust en privacy.

Extra troeven:

- Rustige en landelijke locatie

- Perfect onderhouden

- Inrichting volgens eigen smaak en budget

- Alle ramen in dubbele beglazing met rolluiken

- Ruime, charmante achtertuin



Op zoek naar een budgetvriendelijke, ruime gezinswoning op een rustige locatie? Bel dan vandaag nog (0032)479/ 815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg