Tof ingerichte gezinwoning met privé-parking

Verkocht Lanaken Kasteelstraat 43
IN OPTIE!

Deze volledig gerenoveerde gezinswoning ligt op een omsloten, zongericht perceel van 202 m² in het geliefde Neerharen. Het is gelegen aan een autoluwe straat die uitgeeft op het Albertkanaal. Het nabijgelegen natuurgebied “Hochter bampd” met de sluis aan de Zuid-Willemsvaart ligt op enkele minuten wandelafstand. Van hieruit is er een vlotte verbinding met Maastricht, Maasmechelen en Genk.


Achter de gevel van deze herenwoning schuilt een modern, ruim interieur. Hier staan comfort en gezelligheid centraal!


De indeling is als volgt:

De inkomhal met gastentoilet en vestiaire leidt naar de lichtrijke leefruimtes.

Hier vloeien woonkamer, leefkeuken en eetkamer naadloos in elkaar over.
Van hieruit kijk je uit op het overdekte terras en de gezellige, omheinde achtertuin.

De keuken is uitgerust met ingebouwde keukenapparatuur (gasfornuis met dampkap, spoelbak, vaatwasser, oven en koelkast). Hiernaast bevindt zich een praktische berging met aansluiting voor wasmachine.

De omheinde achtertuin met tuinhuis is ... aangelegd met het oog op comfort, genot en privacy. Via het achterpoortje kun je de private autostandplaats bereiken (parking is bereikbaar via de Dikke Hagestraat).

Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar een slaapkamer van 18 m² en een moderne badkamer. Deze is ingericht met een inloopdouche, een toilet, een ligbad en een lavabomeubel.

De tweede etage is bereikbaar via een vaste trap. Hier zijn er nog twee tof ingerichte slaapkamers met een oppervlakte van 21 m² en 10 m².


Extra troeven van dit pareltje:

- recent geplaatst aircosysteem
- energiezuinige EPC van 222 kWh/m² jaar
- Volledig instapklaar met alle comfort, licht en privacy!


Op zoek naar een instapklare, betaalbare woning op een heerlijke
Lees meer Verberg