Energiezuinige, vrijstaande doorzonwoning

Verkocht Lanaken Dassenpad 1
IN OPTIE !

Deze gerenoveerde doorzonwoning is gelegen in een gegeerde woonwijk in Neerharen. Zowel scholen, eetgelegenheden, supermarkten als het openbaar vervoer bevinden zich vlakbij. Op slechts 10 minuten rijden bevind je je in het centrum van Maastricht en ook Genk, Maasmechelen en de E314 zijn van hieruit vlot bereikbaar. Kortom: een ideale combinatie van ruimte, comfort en energiezuinigheid!

Deze woonst biedt 3 slaapkamers, een royale inpandige garage met atelier en een saunaruimte middenin een heerlijke tuin.

De indeling is als volgt:

De inkomhal geeft uit op een indrukwekkende leefruimte met keuken, een gastentoilet en een berging.
In de lichtrijke leefruimte van circa 45 m² zorgen de hoge plafonds en brede ramen voor een open gevoel. Deze ruimtes worden gekenmerkt door authentieke elementen en een moderne afwerking.

Via de eethoek bereik je een open keuken met eiland. De keuken beschikt over degelijke inbouwapparatuur (oven, magnetron, vaatwasser, koelkast), een 5-pits gasvuur en een wijnkoelkast! Verder ... beschikt de praktische berging over een ingebouwde kastenwand, een lavabo en een aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Verder bevindt er zich op de benedenverdieping een garage met voldoende ruimte voor 2 wagens en een atelier.

De overloop op de bovenverdieping geeft uit op drie slaapkamers en een royale badkamer. De badkamer in marmerlook is uitgerust met een lavabomeubel, een nachttoilet en een inloop-regendouche. Door de lichtkoepel geniet je ook hier van natuurlijk daglicht.

Hier staat energiezuinig wonen centraal: deze passiefwoning in massief hout heeft bijzonder goede isolerende eigenschappen. Bovendien is houtmassiefbouw een ecologische en circulaire bouwmethode die zorgt voor een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Het overdekte terras en de charmante tuin met een paviljoentje en blauwe regen zorgen voor een instant vakantiegevoel. De sauna in het tuinhuis maakt van deze plek het ideale droomhuis!

Extra troeven:


- Energiezuinig en ecologisch

- Volledig gerenoveerd

- Instapklaar

- Sauna

- Overdekt terras

- Lichtrijke woning met vakantiegevoel



Op zoek naar een energiezuinige, ruime doorzonwoning met bijzonder veel charme? Bel dan vandaag nog naar 0479 81 59 92 voor een bezoekje plaatse!
Lees meer Verberg