Budgetvriendelijke gezinswoning vlakbij Maastricht

Verkocht Lanaken Oude Heirbaan 48
Deze ruime gezinswoning is rustig gelegen in het gezellige Smeermaas. Het bevindt zich op een perceel van circa 470 m². Zowel het Albertkanaal en de Maas met hun prachtige wandel– en fietspaden bevinden zich op een boogscheut van je voordeur. Van hieruit ben je eveneens op fietsafstand van het mooie Maastricht. Ook omliggende steden zoals Maasmechelen, Genk en Bilzen en de autosnelwegen zijn vlot bereikbaar.

Er is 140 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal bereik je de keuken, het gastentoilet en een royale leefruimte van 40 m² met gezellige zithoek en eetkamer. De op te frissen keuken is eenvoudig ingericht en geeft uit op de tuin met terras. Via de grote schuiframen geniet je hier de hele dag door van natuurlijk daglicht.

De nachthal op de eerste etage geeft uit op twee slaapkamers van 15 en 16 m² en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een bad, een douche en een lavabomeubel.

Via een vaste trap bereik je de ingerichte zolderverdieping met airco. Deze verdieping beschikt over een ruime ... slaapkamer van 15 m² en extra opbergruimte!

Op kelderniveau bevindt zich een ruime kelderberging, een atelier en een inpandige garage.

Extra troeven:

- Volledig in te richten naar eigen smaak en budget
- Dichtbij de grens Maastricht-Lanaken
- Ingerichte zolderverdieping met airconditioning
- Deels vernieuwde ramen

Geïnteresseerd in deze betaalbare topper? Bel dan snel 089 390 990 of stuur een mailtje naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg