Opknapper met indrukwekkend uitzicht op de Maas

Verkocht Lanaken Maasdijk 44
Deze woning ligt op een absolute toplocatie waar je iedere dag geniet van een fantastisch uitzicht. De ongerepte Maas en de indrukwekkende omringende natuur liggen recht voor de deur. Met de fiets ben je binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Maastricht en de autosnelwegen zijn van hieruit makkelijk en vlot bereikbaar. Ook de lokale handelaars, supermarkten en scholen bevinden zich vlakbij.

Er is 120 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal kom je uit in de leefruimte met airconditioning. Deze bestaat uit twee niveaus en kan ingedeeld worden als zit- en eethoek. De grote ramen zorgen ervoor dat je altijd kan genieten van het buitengewone uitzicht op de Maas. Naast de leefruimte is er een praktische keuken die is uitgerust met gasfornuis en spoelbak.

Verder bevindt er zich op deze verdieping een eenvoudige badkamer met douche en lavabomeubel en een gastentoilet.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers. De grootste slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en airconditioning. Hier kan je ... de zonsopkomst en het uitzicht op het water bewonderen.

In de tuin is er een terras en garage.

Extra troeven:

- Onderhoudsvriendelijk perceel
- Airconditioning op beide verdiepingen
- Op fietsafstand van Maastricht
- Verwarming op aardgas

Is het altijd al jouw droom geweest om aan het water te wonen? Grijp dan nu jouw kans! Bel naar 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een afspraak voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg