Bijzondere gezinswoning met praktijkruimte aan het water

Verkocht Lanaken Kanaaldijk 5
Deze praktijkwoning is uniek gelegen aan de Zuid-Willemsvaart, vlakbij de Grensmaas. Hier geniet je elke dag van het unieke landschap.
Op slechts enkele fietsminuten bevind je je in het hartje van het bruisende Maastricht. Alle voorzieningen en autosnelwegen zijn van hieruit vlot bereikbaar.
Deze royale woning met praktijkverdieping is in 2003 gebouwd op een zongericht perceel van 442 m². Bij deze bijzondere architectuur valt op dat lichtinval en ruimte centraal staan.

Er is circa 235 m² woonplezier ingedeeld als volgt:

De benedenverdieping is volledig ingedeeld als praktijkruimte: er is een bureau, een ruime praktijk en een afzonderlijk gastentoilet.
De 1e etage is ingericht als privévertrekken. Hier bevindt zich een royale leefruimte van 45 m². Kenmerkend aan deze ruimtes zijn de kamerbrede raampartijen die het zonlicht binnenhalen. Ook heb je van hieruit een fijne verbinding met het terras en de omsloten achtertuin.
Aansluitend op de leefruimte is er een ingerichte keuken voorzien van degelijke inbouwapparatuur ... (keramische kookplaat, dampkamp, heteluchtoven, dubbele spoelbak en koelkast). Verder is er op deze verdieping nog een afzonderlijk toilet en een ruime berging.

Op de 2de etage geeft een ruime overloop uit op een slaapkamer en een badkamer. De slaapkamer van 17 m² geeft toegang tot een ruim dakterras: hier geniet je van de zon in alle rust en privacy! In de badkamer is er een lavabomeubel, een nachttoilet en een duo -inloopdouche.

De zolderverdieping is ingericht met 2 extra slaapkamers van 17 m² en 22 m² en een technische ruimte van 9 m².


Extra troeven:

- Ideaal voor combi werk & privé

- Onderhoudsvriendelijke tuin

- Toplocatie voor B&B

- Instapklaar en perfect onderhouden

- Energiezuinige EPC van 189 kWh/m² jaar !


Op zoek naar een architecturale woonst geschikt op een absolute toplocatie? Bel dan vandaag nog 089/390 990 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg