Instapklare gezinswoning met zongerichte tuin

Verkocht Lanaken Heuvelstraat 38
Deze deels gerenoveerde woning ligt op slechts enkele minuten wandelen van het gezellige centrum van Lanaken. Hier bevinden zich verschillende lokale handelaars, leuke restaurantjes, boutiques en supermarkten. Met de auto ben je in 10 minuten in Maastricht en ook de oprit van de E314 bevindt zich op een kwartiertje rijden. Bovendien zijn ook de scholen en het openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar.

Er is circa 200 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal bereik je de leefruimte en de keuken. In de leefruimte is er een sfeervolle sierhaard en een zit- en eethoek. De naastgelegen keuken met ontbijthoek is eenvoudig ingericht met inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat en spoelbak). Verder is er op deze etage ook een bijkeuken en een badkamer met bad-douchecombinatie, toilet en lavabomeubel.

Op kelderniveau bevindt zich een compacte kelderberging.

Op de eerste etage zijn er 4 slaapkamers. Met een vaste trap bereik je de zolderverdieping. Deze kan perfect dienst doen als ... opbergruimte of voor het creëren van extra woonruimte.

Aan de achterzijde van de woning is er een gezellige veranda met uitzicht op de zongerichte tuin. De grote schuiframen geven uit op het aangelegde terras en de tuin. Via de oprit aan de zijkant van de woning bereik je de garage.

De woning werd in 2019 voorzien van een nieuwe verwarmingsketel en ramen met hoogrendementsglas en PVC-kozijnen. Bovendien werd ook het dak 10 jaar geleden vernieuwd.

Extra troeven:

- Zongerichte tuin
- 8 zonnepanelen
- Nieuwe verwarmingsketel van 2019
- Dak geïsoleerd in 2019
- Vernieuwde ramen met hoogrendementsglas
- Centrale ligging
- Elektriciteit is conform

Geïnteresseerd in deze instapklare, ruime woning? Bel 089 390 990 of stuur een mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg