Betaalbare, energiezuiige gezinswoning 

Verkocht Lanaken Bessemerstraat 383
Deze mooie woning bevindt zich op een perceel van 688 m² gelegen aan de Bessemerstraat, op een uitstekende ligging vlakbij het gezellige centrum van Lanaken en op slechts enkele minuten van Maastricht. Daarnaast bevinden omliggende steden, scholen, supermarkten en het openbaar zich vlakbij. Bovendien zorgen de fiets- en wandelroutes en de groene omgeving ervoor dat deze locatie ideaal is om te wonen!

De woning werd in de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd. Enkele jaren geleden werd het dak vernieuwd, werden er zonnepanelen geplaatst en werden de ramen vervangen.

Er is circa 140 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal kom je uit in de leefruimte van circa 30 m², opgedeeld in een aangename zit- en eethoek met aansluitend een veranda. Deze lichtrijke veranda zorgt voor een optimaal tuincontact. De zongerichte tuin met overdekt terras is goed onderhouden en netjes afgewerkt. Er werd recent bovendien een nieuw terras met overkapping aangelegd!

Verder is er een praktische keuken, uitgerust met een ... inductiekookplaat, dampkap en spoelbak.

Op de eerste etage zijn er twee slaapkamers van 13 en 12 m² en een badkamer. De badkamer is ingericht met een lavabomeubel, toilet en inloopdouche.

De volledig afgewerkte zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en is ingericht als derde slaapkamer van 16 m².

Extra troeven:

- Grotendeels gerenoveerd
- Ingerichte zolderverdieping
- Centrale ligging
- Vlakbij de natuur
- Elektriciteit conform

Interesse in deze instapklare woning? Mail dan naar info@immofair.be of bel naar 089 390 990!
Lees meer Verberg