Charmante, energiezuinige woning op 1250 m²

Verkocht Lanaken Oude Heirbaan 143
Deze royale vrijstaande gezinswoning bevindt zich in een doodlopende straat in Smeermaas, vlakbij de velden. Omliggende steden zoals Maasmechelen, Genk & Bilzen zijn van hieruit vlot bereikbaar. Ook de oprit van de E313 en E314, scholen, supermarkten en het openbaar vervoer bevinden zich vlakbij. Daarnaast liggen het Albertkanaal en de Maas met hun prachtige fiets- en wandelpaden op een boogscheut van je voordeur. Bovendien ben je van hieruit op fietsafstand van het mooie Maastricht. Kortom: de ideale locatie om te wonen!

Deze woning is perfect onderhouden en werd recent stijlvol gerenoveerd.

Er is circa 200 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de royale inkomhal met vestiaire bereik je de leefruimte en afzonderlijke bureelruimte. De ruime woonkamer beschikt over een gezellige zithoek met houtkachel en een eethoek. Aansluitend is er een ruime leefkeuken met inbouwapparatuur (inductiekookplaat, vaatwasser, combi-heteluchtoven). Van hieruit heb je een panoramisch uitzicht op de romantische tuin.

In de achtertuin ... zijn er twee aangelegde terrassen, waarvan een met overkapping. Hier vind je een moestuin, prachtige bloemenborders, een kersenboom, enzovoort.

Verder is er op de benedenverdieping een praktische badkamer met douche, toilet en lavabo. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste etage zijn er drie netjes ingerichte slaapkamers van circa 20, 17 en 16 m² en een badkamer. De recent vernieuwde badkamer met toilet, lavabomeubel, inloopdouche, ligbad en bidet is voorzien van alle comfort en luxe.

Via een kamer ingericht als bibliotheek bereik je met een vaste trap de zolderetage. Op deze verdieping is er nog eens ruimte voor twee afzonderlijke slaapplaatsen!

Op kelderniveau is er een praktische opbergkelder.

Extra troeven:

- Energiezuinige woning met airco
- Ruim perceel van 1250 m²
- 20 zonnepanelen met thuisbatterij
- Residentieel gelegen vlakbij de natuur
- Panoramisch uitzicht over de velden

Op zoek naar een energiezuinige, ruime gezinswoning met charmante tuin op een absolute toplocatie? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg