Instapklare bungalow midden in het groen

Verkocht Lanaken Zilverdennenlaan 33
Deze bungalow bevindt zich in Gellik, een deelgemeente van Lanaken, op een perceel van maar liefst 1131 m². De ligging is de grootste troef van deze woning: de prachtige bossen bevinden zich letterlijk langs de deur. Toch ben je van hieruit ook binnen een tiental minuten in Maastricht, Lanaken, Genk of op de oprit van de E313 en E314. Bovendien zijn ook supermarkten, scholen en het openbaar vervoer vlot bereikbaar.

Er is circa 180 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal met gastentoilet kom je uit in de leefruimte van circa 40 m² met zit- en eethoek met gezellige houtkachel. In de L-vormige leefruimte geniet je van veel natuurlijk daglicht door de grote ramen. Naastgelegen is er een praktische keuken met inbouwapparatuur (keramische kookplaat, dampkap, koelkast en spoelbak) en een vaatwasser. Van hieruit bereik je via een trap de zongerichte tuin, hier kan je optimaal genieten van de groene omgeving en de rust.

De hal geeft uit op drie slaapkamers van 16, 13 en 12 m² en een badkamer. De badkamer is uitgerust ... met een ligbad en dubbel lavabomeubel.

Op kelderniveau bevindt zich een vierde, ruime slaapkamer van 30 m² met sauna en een compacte badkamer met douche en lavabo. Daarnaast is er op kelderniveau een inpandige garage en een berging.

De niet-ingerichte zolder is bereikbaar via een vlizotrap en kan dienst doen als extra opbergruimte.

Extra troeven:

- Gelegen midden in het groen
- Zonnig perceel van 1131 m²
- Netjes afgewerkt & instapklaar
- Ingerichte kelderverdieping
- Vier slaapkamers

Wil jij eens een kijkje nemen in deze charmante bungalow? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een afspraak!
Lees meer Verberg