Energiezuinige, gerenoveerde woning nabij hartje Lanaken

Verkocht Lanaken Broekstraat 71
Deze halfopen, instapklare gezinswoning van 1965 bevindt zich op een perceel van 669 m², op een steenworp afstand van Lanaken-centrum. Hierdoor bevinden supermarkten, scholen, buurtwinkels en het openbaar vervoer zich vlakbij! Bovendien zijn ook Maastricht, Genk, Bilzen en Zutendaal van hieruit vlot bereikbaar.

De woning werd reeds grondig onder handen genomen. Zo werden er in de afgelopen jaren zonnepanelen, een warmtepomp en airco geplaatst. Ook de keuken en de badkamer werden in een nieuw jasje gestoken. Evenals het terras, de poort en de omheining zijn vernieuwd.

Er is circa 180 m² woonplezier ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal met gastentoilet bereik je de moderne leefkeuken en lichtrijke woonkamer. De woonkamer is opgedeeld in een gezellige zit- en eethoek. De keuken is uitgerust met degelijke inbouwapparatuur (inductiekookplaat, afwasmachine, koelkast, combi-oven).

De brede oprit met nieuwe poort geeft uit op de achtertuin met afzonderlijk garagegebouw. De volledig omheinde tuin met terras is zeer ... onderhoudsvriendelijk, hier kan je genieten van alle rust.

Op de eerste etage zijn er vier slaapkamers van 17, 17, 14 en 13 m². De gerenoveerde badkamer beschikt over een ligbad, douche en lavabomeubel. Er is bovendien de mogelijkheid om een tweede badkamer te installeren.

De zolderverdieping is bereikbaar via een valluik.

Extra troeven:

- Warmtepomp + airco + zonnepanelen
- Vier ruime slaapkamers
- Overal automatische rolluiken
- Afzonderlijk garagegebouw
- Toplocatie met centrum, scholen & winkels op wandelafstand
- Elektriciteit conform

Nieuwsgierig naar deze energiezuinige woning? Bel 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een afspraak voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg